Volg ons

Achilles '29

FC Oss verbijsterd over dreigende houding curator Achilles ’29

FC Oss verbijsterd over dreigende houding curator Achilles ’29

FC Oss ziet noodgedwongen af van het aanbod aan Guyon Philips om zijn conditie op peil te houden bij de Jupiler League-club. De 25-jarige spits speelt momenteel nog bij Achilles ’29, maar gezien het faillissement van de Groesbeekers is Philips op zoek naar een nieuwe club.

Dreigende brief
De curator die het faillissement van de bv achter Achilles ’29 afhandelt heeft de aanvaller verboden om bij FC Oss mee te trainen om zijn conditie op peil te houden. Hij stuurde zelfs een dreigende brief naar de voetballer, die in het verleden uitkwam voor Telstar, FC Volendam en Go Ahead Eagles.

Verbazing
Dit tot grote verbijstering van FC Oss-directeur Peter Bijvelds: ,,Tot mijn verbazing heeft Guyon een dreigende brief van de curator ontvangen waarin hem voorlopig de kans wordt ontnomen om te werken aan zijn toekomst. Er wordt zelfs gesproken over een ‘wanprestatie’. Dat zal juridisch wel mogen, maar is wat mij betreft erg ongepast taalgebruik tegen een slachtoffer van een zeer vervelende situatie. Het slachtoffer wordt hierdoor juist gedupeerd en wellicht nu nog meer. Er wordt hem een kans ontnomen”, stelt hij op de clubsite.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Achilles '29