woensdag, 17 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieFC Oss slaat dubbelslag met Lesley de Sa en Roel van de...

FC Oss slaat dubbelslag met Lesley de Sa en Roel van de Sande

FC Oss heeft gisternacht kort voor het sluiten van de transfermarkt haar selectie alsnog versterkt met Lesly de Sa en Roel van de Sande. De Sa (24) wordt voor één seizoen gehuurd van Slovan Bratislava, terwijl Van de Sande eveneens op huurbasis overkomt van RKC Waalwijk.

Ajax
De Sa maakte naam in Nederland als rechtsbuiten van Ajax en later op huurbasis bij Go Ahead Eagles en Willem II. Bij Slovan Bratislava kwam hij tot 20 duels in de hoofdmacht, waarin hij één keer doel trof. Hij heeft er een contract tot medio 2020.

Buitenkansje
Voor Roel van de Sande betekent het een terugkeer bij de club waar hij tussen 2007 en 2014 al speelde. De 30-jarige middenvelder wordt gehuurd van RKC Waalwijk. Algemeen directeur Peter Bijvelds op de clubsite: ,,Roel brengt een bak ervaring met zich mee en kent de club door en door. Een buitenkansje om hem op de valreep nog toe te voegen aan de groep.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD