dinsdag, 5 december 2023
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieFC Oss huurt Oratmangoen van NEC

FC Oss huurt Oratmangoen van NEC

Na een stageperiode van twee weken is de kogel door de kerk. FC Oss huurt Ragnar Oratmangoen van NEC. De 19-jarige aanvallende middenvelder maakt de rest van het seizoen af bij de Noord-Brabantse buurman van de Nijmegenaren. De voetballer is na de winterstop speelgerechtigd.

Debuut

FC Oss heeft geen optie tot koop bedongen, meldt NEC op de eigen clubwebsite. De geboren Ossenaar staat nog anderhalve seizoen onder contract bij de Nijmeegse ploeg. Oratmangoen doorliep de gecombineerde jeugdopleiding van NEC en FC Oss en tekende in de zomer van 2016 een contract. Tot dusverre bleef een debuut in de Jupiler League uit.

Kans

,,Omdat hij nog niet in aanmerking komt voor een plek in de eerste selectie bij ons, is dit voor hem een goede kans om te laten zien wat hij kan in de eerste divisie”, zegt technisch directeur van NEC Remco Oversier. ,,De trainingen die hij heeft gedaan bij FC Oss zijn goed bevallen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD