donderdag, 30 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste Divisie'FC Oss gaat weer TOP Oss heten'

‘FC Oss gaat weer TOP Oss heten’

Het heeft er alle schijn van dat FC Oss bezig is haar naam weer terug te veranderen naar TOP Oss, de naam zoals de club in 1928 is opgericht en waar de supporters sterk aan gehecht zijn. Dat schrijft het Brabants Dagblad.

Emotie en gevoel

De krant baseert zich grotendeels op hoofdsponsor Martin Glas. Directeur Toon van Moorsel heeft reeds 500 shirts besteld voor trouwe fans om de naamsverandering te vieren. Van Moorsel: ,,We weten al langer dat dit eraan zit te komen. Het was voor ons een hele belangrijke reden om dít seizoen hoofdsponsor te worden. De club komt tegemoet aan de emotie en het gevoel van supporters. Dat is goed, en het levert ons publiciteit op. Zo is het ook.”

Onbevestigd
De clubleiding wil niet bevestigen dat het bezig is met de naamsverandering. Al langer gaan geruchten dat de naamsverandering in 2009 ongedaan gemaakt zou worden, maar die waren nog nooit zo concreet als nu. Feit is wel dat bijvoorbeeld de domeinnaam toposs.nl sinds eind vorig jaar is geregistreerd en doorlinkt naar de huidige officiële website.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD