woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieFC Oss bevestigt naamsverandering: volgend seizoen weer TOP Oss

FC Oss bevestigt naamsverandering: volgend seizoen weer TOP Oss

Donderdag hield de clubleiding van FC Oss nog de kaken stijf op elkaar, 24 uur later is daar alsnog de bevestiging waar veel fans van de club zo naar verlangden: FC Oss heet volgend seizoen weer TOP Oss.

Heerlijk succes
In 2009 besloot de club haar naam te wijzigen in FC Oss. Het sorteerde echter nauwelijks in de beoogde effecten. In tegendeel: de achterban bleef hunkeren naar de oude naam die bij de oprichting in 1928 werd gekozen en gebruikte die ook nog veelvuldig. Acht jaar later komt de clubleiding terug op die beslissing: ,,Dat dit nu weer kan, voelt als een heerlijk succes voor ons allemaal”, stelt directeur Peter Bijvelds op de clubsite.

Eerder dan gepland naar buiten getreden
Daar valt ook te lezen dat de club liever nog even had gewacht met de bekendmaking: ,,Met hulp van sponsors en andere betrokkenen wil de club de kosten van de herinvoering van de oude naam beperken of beter nog ombuigen in belangrijke winst voor de club. Tevens wordt deze periode gebruikt om alle punten goed op de i te zetten. De berichtgeving in de media heeft er voor gezorgd dat we eerder dan gepland met dit bericht naar buiten treden.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD