Volg ons
Frenk Keukens De Treffers

Tweede Divisie

FC Oss aast op verdediger De Treffers

FC Oss aast op verdediger De Treffers

Frenk Keukens krijgt voor de tweede keer de kans om de stap naar het betaalde voetbal te maken. De verdediger is namelijk in gesprek met FC Oss. Eerder was de 21-jarige vleugelverdediger ook al in beeld bij PSV, maar twee jaar geleden liep dat op niets uit.

Direct een vaste waarde

In het seizoen 2013-2014 kwam Keukens uit de eigen jeugdopleiding en werd al snel een vaste basisspeler. Voor het derde seizoen op rij is hij de vaste keuze op de rechterflank en speelde inmiddels in de Topklasse Zondag en Tweede Divisie al 84 wedstrijden, scoren deed hij vorig seizoen twee keer. De 21-jarige Keukens is dan ook opgevallen bij FC Oss, zo meldt De Gelderlander. De verdediger heeft al een gesprek gehad, maar van een voorstel is het nog niet gekomen.

Potentiële prof

Keukens heeft zijn contract in Groesbeek al verlengd, maar hierin is wel een optie opgenomen dat hij mag vertrekken als er een club uit het betaalde voetbal voor de deur staat. Twee jaar geleden was dat ook zo, want toen mocht Keukens meetrainen in Eindhoven bij Jong PSV. Het liep toen op niets uit en in De Gelderlander liet de verdediger toen zijn teleurstelling duidelijk merken. “Ik ben gelijkwaardig aan de 2 rechterverdedigers die nu bij Jong PSV spelen. Ze halen alleen spelers van buitenaf als die van toegevoegde waarde zijn. Ze zien wel een potentiële prof in mij. Dat is mooi om te horen. Daarom kan ik leven met de beslissing, maar ik ben uiteraard ook teleurgesteld.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie