maandag, 17 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieFC Oss aast op verdediger De Treffers

FC Oss aast op verdediger De Treffers

Frenk Keukens krijgt voor de tweede keer de kans om de stap naar het betaalde voetbal te maken. De verdediger is namelijk in gesprek met FC Oss. Eerder was de 21-jarige vleugelverdediger ook al in beeld bij PSV, maar twee jaar geleden liep dat op niets uit.

Direct een vaste waarde

In het seizoen 2013-2014 kwam Keukens uit de eigen jeugdopleiding en werd al snel een vaste basisspeler. Voor het derde seizoen op rij is hij de vaste keuze op de rechterflank en speelde inmiddels in de Topklasse Zondag en Tweede Divisie al 84 wedstrijden, scoren deed hij vorig seizoen twee keer. De 21-jarige Keukens is dan ook opgevallen bij FC Oss, zo meldt De Gelderlander. De verdediger heeft al een gesprek gehad, maar van een voorstel is het nog niet gekomen.

Potentiële prof

Keukens heeft zijn contract in Groesbeek al verlengd, maar hierin is wel een optie opgenomen dat hij mag vertrekken als er een club uit het betaalde voetbal voor de deur staat. Twee jaar geleden was dat ook zo, want toen mocht Keukens meetrainen in Eindhoven bij Jong PSV. Het liep toen op niets uit en in De Gelderlander liet de verdediger toen zijn teleurstelling duidelijk merken. “Ik ben gelijkwaardig aan de 2 rechterverdedigers die nu bij Jong PSV spelen. Ze halen alleen spelers van buitenaf als die van toegevoegde waarde zijn. Ze zien wel een potentiële prof in mij. Dat is mooi om te horen. Daarom kan ik leven met de beslissing, maar ik ben uiteraard ook teleurgesteld.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD