maandag, 15 juli 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagFC Lisse ziet belangrijke aanvoerder vertrekken

FC Lisse ziet belangrijke aanvoerder vertrekken

FC Lisse zal aan het eind van het lopende seizoen afscheid nemen van Tom Zoontjes. De club meldt via de officiële kanalen dat de aanvoerder ervoor heeft gekozen om het seizoen nog af te maken en daarna zijn biezen te pakken. Daarmee komt er een eind aan een tijdperk van liefst acht jaar.

Zoontjes houdt het voor gezien

De 31-jarige Zoontjes speelt al sinds jaar en dag voor FC Lisse. Hij is daar zelfs uitgegroeid tot de aanvoerder, maar met zijn 32ste verjaardag in aantocht heeft de verdediger een belangrijke beslissing genomen. De mandekker houdt het na acht seizoenen bij de ploeg uit de Bollenstreek voor gezien. “Een drukke baan en een gezin in combinatie met vier keer per week naar Lisse om te trainen en te spelen eisen haar tol”, lezen we op de clubsite. In de resterende maanden die Zoontjes nog voor FC Lisse speelt, hoopt hij het kampioenschap met zijn club binnen te halen.

Rijke carrière achter de rug

Zoontjes kan na zijn vertrek bij FC Lisse aan het einde van het seizoen terugkijken op een rijke carrière. Hij begon zijn loopbaan bij AZ en verliet die club in 2005 om aan de slag te gaan bij Sparta Rotterdam. Daarna verscheen Telstar op zijn CV, een club waarvoor hij drie seizoenen speelde. Sinds 2010 draagt Zoontjes het shirt van FC Lisse, waar de teller inmiddels al op 199 competitieduels staat. Dit seizoen staat de teller van de aanvoerder op zeventien competitieduels en één doelpunt.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD