dinsdag, 25 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagFC Lisse wint topper van IJsselmeervogels

FC Lisse wint topper van IJsselmeervogels

FC Lisse heeft de reeks van tien zeges op rij van IJsselmeervogels doorbroken. De topper in de Derde Divisie Zaterdag werd een verdiende prooi voor de thuisploeg met 2-0, waardoor Lisse weer een gat slaat naar de concurrentie.

Fellere eerste helft

Op Ter Specke begon FC Lisse sterk aan de partij, zonder direct gevaarlijk te worden. Twee afstandsschoten werden gekeerd, na een klein halfuur spelen werd de score wel geopend. Lisse wist snel om te schakelen en met twee aanvallers uit te breken. Koen Fokkema kon alleen op Jaimy Schaap af, kapte de goalie uit en tikte 1-0 binnen. Niet veel later greep Ali Akla naar zijn hamstring en moest de aanvaller van IJsselmeervogels worden vervangen.

Vermeulen maakt feestje compleet

De Rooien begonnen feller aan de tweede helft. Een vrije trap van Mike van de Laar werd door iedereen gemist en een schot van Oktay Öztürk werd gekeerd. Namens Lisse kopte Tom Zoontjes een corner na een uur spelen net naast. Steven Olsthoorn kreeg eveneens de kans om het verschil te verdubbelen, alleen hij schoot de voorzet van Martin van Eeuwijk over. IJsselmeervogels kreeg uit een corner ook nog een goede kans, maar daarna wist FC Lisse de partij naar zich toe te trekken. Rik Vermeulen, vooraf gehuldigd voor 250 wedstrijden in het eerste van Lisse en tien minuten voor tijd rondde hij een voorzet vanaf rechts af: 2-0. Rustig waren ze nog niet bij Lisse, want trainer Robbert de Ruiter kreeg rood nadat doelman Van der Werff op de bon werd geslingerd. Aan de uitslag zou het niets meer veranderen.

Bekijk de Derde Divisie Zaterdag Uitslagen | Stand | Programma

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD