Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

FC Lisse weet in slotfase achterstand om te buigen naar zege, ODIN’59 ruim langs VVOG

FC Lisse weet in slotfase achterstand om te buigen naar zege, ODIN’59 ruim langs VVOG

Eemdijk leek zaterdagmiddag op weg naar een stunt in en tegen Lisse. De laagvlieger uit de Derde Divisie kwam in de tweede helft op een 1-3 voorsprong, maar zag de punten in de slotfase alsnog uit de handen glippen (4-3). ODIN’59 wist maar liefst vijf keer het net van de tegenstander te vinden en pakte daardoor drie punten tegen VVOG (5-2).

FC Lisse – Eemdijk
De thuisploeg kwam na ongeveer tien minuten aan de leiding tegen Eemdijk. Adouch was de maker van de eerste treffer van FC Lisse (1-0). In de 56ste minuut kwam Eemdijk naast FC Lisse. Een vrije trap van Van Eeken kwam via de keeper bij Yannick Bouw die de beslissende zet kon geven aan de bal (1-1)). In de 78ste minuut kwam Eemdijk op voorsprong in Lisse. Een hoekschop van Van Eeken kwam via Bout bij Van den Dikkenberg terecht die wist te scoren (1-2). Even later stond de 1-3 ook al op het scorebord, Yannick Bouw was voor de tweede keer trefzeker in dienst van Eemdijk. FC Lisse besloot niet bij de pakken neer te gaan zitten, maar vol te gaan voor een goed resultaat. De ploeg kwam snel terug in de wedstrijd door de 2-3 van Tarani. In de 81ste minuut was er volop gejuich te horen op het sportcomplex in Lisse. De thuisploeg kwam door Hadouch alsnog op gelijke hoogte met Eemdijk (3-3). In de absolute slotfase wist FC Lisse alsnog de drie punten binnen te slepen. Rauws was goed voor de winnende treffer (4-3).

ODIN’59 – VVOG 5-2
De gasten uit Harderwijk kwamen na acht minuten spelen aan de leiding tegen ODIN’59. Rihairo Meulens was met een intikkertje verantwoordelijk voor de 0-1. De thuisploeg raakte niet onder de indruk van de achterstand en kwam vrij snel weer op gelijke hoogte met de tegenstrever. Thom de Vries kon de bal binnen tikken (1-1). Nadat in de 23ste minuut een vrije trap van Klijbroek nog op de lat belandde was het even later toch weer raak voor ODIN’59. Mitchel Bormann was goed voor de 2-1. Na iets meer dan een half uur spelen was er weer een reden voor de supporters van ODIN’59 om te juichen. Mitchel Bormann plaatste met een kopbal de 3-1 op het scorebord. Dit na een voorzet van Ron Scheffer. Dit was echter niet de laatste treffer van de eerste helft. Eerst bracht Wilko Braam de stand op 3-2, maar ODIN’59 stelde snel orde op zaken met de 4-2 van Thom de Vries, na voorbereidend werk van Nigel Hardenberg. Na iets minder dan een uur spelen kreeg VVOG de kans om de spanning weer terug te brengen in de wedstrijd. Meulens slaagde daar echter niet in, de toegekende penalty wist hij niet te verzilveren. ODIN’59 wist daarentegen wel het net weer te vinden van de tegenstander. Jeffrey Klijbroek was in de zeventigste minuut goed voor de 5-2.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie Zaterdag