zaterdag, 13 juli 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagFC Lisse voegt tweelingbroers aan selectie toe

FC Lisse voegt tweelingbroers aan selectie toe

FC Lisse heeft de selectie nog weten uit te breiden met twee spelers. De koploper van de Derde Divisie Zaterdag wil voorbereid zijn op het lange seizoen met 34 wedstrijden en daarvoor zijn nu ook Genridge Prijor en Denzel Prijor aangetrokken. Het tweetal zat zonder club en kan daardoor per direct aansluiten op Ter Specke.

Jaar bij AFC

De broers waren van originele allebei centrale verdedigers, maar de afgelopen jaren zijn ze een stuk multifunctioneler geworden. Genridge speelde één seizoen voor AFC, in het enige jaar dat de broers niet voor dezelfde club speelden. In Amsterdam werd hij omgetoverd tot vleugelaanvaller en kan daarnaast ook als aanvallende middenvelder uit de voeten. Sinds 2009 spelen ze voor FC Volendam.

Twee seizoenen A-selectie

Genridge maakte zijn debuut in 2014 tegen RKC Waalwijk en kwam uiteindelijk in twee seizoenen tot elf wedstrijden. Tweelingbroer Denzel moest een klein jaar lange wachten op zijn eerste minuten in de Jupiler League. Uiteindelijk mocht hij debuteren tegen FC Emmen. De verdediger zat vorig seizoen maar liefst 24 keer op de bank bij de oranjehemden, spelen deed hij in twee jaargangen slechts acht keer. Afgelopen zomer vertrokken ze uit Volendam en vonden geen nieuwe profclub. Daarop sluiten ze nu dan ook aan bij de selectie van trainer Robbert de Ruiter.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD