Volg ons

FC Lisse

FC Lisse voegt Tavilla toe aan selectie

FC Lisse voegt Tavilla toe aan selectie

Tomas Tavilla speelt dit seizoen voor FC Lisse. De clubloze aanvaller was tijdens de voorbereiding op proef op Ter Specke en heeft inmiddels overschrijving aangevraagd.

VVSB
Tavilla (24) speelde vorig seizoen nog voor VVSB. Op de clubsite schreef FC Lisse eerder: ,,Hij is inzetbaar zowel op het middenveld als in de aanval. Tomas speelde de afgelopen drie seizoenen met wisselend succes voor VVSB. Daarvoor stond hij onder contract bij Katwijk.” Zijn jeugdopleiding genoot de Oegstgeestenaar bij ADO Den Haag.

Spierblessure
Met het ‘wisselend succes’ doelt FC Lisse onder meer op de spierblessure die Tavilla afgelopen seizoen geruime tijd buitenspel zette.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over FC Lisse