donderdag, 20 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagFC Lisse versterkt zich met nog eens twee nieuwe spelers

FC Lisse versterkt zich met nog eens twee nieuwe spelers

FC Lisse heeft zich met nog eens twee spelers versterkt, terwijl de competitie al begonnen is. Boyd Stevens en Alen Kopaci maken de stap naar de Derde Divisie Zaterdag club. Stevens wordt direct toegevoegd aan de A-selectie, terwijl Kopraci de kans krijgt om zich bij de B-selectie te laten gelden, meldt FC Lisse op de clubsite.

Stevens komt over van Jong FC Twente

Stevens stond sinds november 2015 onder contract bij Jong FC Twente, dat uitkomt in de Tweede Divisie. Daarvoor was de verdediger lange tijd uit de roulatie vanwege een kruisband blessure. Eerder tekende Stevens een profcontract bij FC Volendam, maar minuten in het betaalde voetbal maakte hij echter nooit. Zijn broer Sonny Stevens bereikte dat overigens wel. In 2011 debuteerde hij bij FC Volendam en staat inmiddels onder contract bij FC Twente. Boyd Stevens is door FC Lisse aan boord gehaald om centraal in de verdediging plaats te nemen, of om de linkerflank te bestrijken als linker vleugelverdediger.

Kopaci dwingt plek af in oefenwedstrijd FC Lisse

Alen Kopaci kreeg eind juni een kans van FC Lisse om zich in de oefenwedstrijd tegen SC Telstar te bewijzen. De 20-jarige verdediger liet een goede indruk achter en mag zich nu dus speler van de Derde Divisionist noemen. Kopaci sluit in eerste instantie aan bij de B-selectie. Met de komst van Kopaci wordt er zijn teamgenoten een aanpassing gevraagd. De communicatie met de Albanees zal in het Engels verlopen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD