Volg ons
Niels Buijs Kevin Westmaas FC Lisse De Dijk

Derde Divisie

FC Lisse-verdediger Niels Buijs (28) beëindigt carrière

FC Lisse-verdediger Niels Buijs (28) beëindigt carrière

Niels Buijs zet een punt achter zijn carrière als speler. De 28-jarige verdediger van FC Lisse motiveert zijn beslissing op de clubsite.

,,Het was een erg moeilijke keuze om te stoppen bij FC Lisse. Ik heb er heel lang over getwijfeld, maar aangezien er door de jaren heen zo veel dingen zijn veranderd bij de club op elk gebied voelde ik dat het tijd was voor mij om te stoppen. Het team is anders, de trainer is anders, de TC is anders en straks ook het complex. Nu Lars Rauws en waarschijnlijk ook Rik Vermeulen niet meer te zien zijn in ons shirt volgend jaar blijft er weinig over van het team wat voor mij staat voor FC Lisse. Het is dus tijd voor een nieuw team en nieuwe jongens”, zegt de verdediger, die acht seizoenen deel uitmaakte van de A-selectie.

Een andere club zoeken is voor hem geen optie: ,,Stoppen voor mij bij FC Lisse staat voor mij gelijk aan stoppen met voetbal. Ik heb nooit voor een andere amateurclub gespeeld en wil dat ook niet. (..) Ik zal alles aan FC Lisse gaan missen. Het is goed dat er nu een nieuwe frisse wind gaat waaien. Andere jongens moeten het nu laten zien met een nieuwe staf. Ik ben benieuwd. FC Lisse is mijn club en ik zal zeker vaak langs de lijn te zien zijn.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie