Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

FC Lisse stopt zegereeks van DOVO, SteDoCo wint van ONS Sneek en Van Leiden goud waard voor Hoek

FC Lisse stopt zegereeks van DOVO, SteDoCo wint van ONS Sneek en Van Leiden goud waard voor Hoek

DOVO is er niet in geslaagd om het voetbaljaar 2018 goed af te sluiten, na vijf overwinningen op rij moest men zaterdag de meerdere erkennen in FC Lisse (0-3). SteDoCo won in eigen huis van ONS Sneek (3-1) en Hoek won in extremis de uitwedstrijd tegen VVOG, dit door een treffer van Gert-Jan van Leiden (0-1). 

DOVO – FC Lisse
Zeven minuten stond er op het scorebord op het moment dat de toeschouwers de eerste treffer van de middag voorgeschoteld kregen. Bas Buimer was verantwoordelijk voor de 0-1 in het voordeel van FC Lisse. In de 56ste minuut was een corner wederom de inleiding voor een treffer van FC Lisse, Buimer was de verdediging van de ploeg te slim af en maakte de 0-2. In de 72ste minuut werd het duel beslist in het voordeel van de gasten. Milton Klooster scoorde de 0-3.

SteDoCo – ONS Sneek
Marlon Pereira plaatste in de twaalfde minuut de 1-0 op het scorebord in het voordeel van SteDoCo. Nog net binnen het half uur stond het al weer gelijk. Kuipers schoot de 1-1 in de touwen. De thuisploeg kon alsnog met een voorsprong de kleedkamer opzoeken na iets meer dan 45 minuten spelen. In de 34ste minuut was het Jeroen Sterrenburg die de 2-1 wist te produceren. De wedstrijd bleef spannend tot de laatste minuut, toen was het Joran Schröder die aan alle onzekerheid van SteDoCo een einde maakte met zijn treffer (3-1).

VVOG – Hoek
In Harderwijk leek de wedstrijd af te stevenen op 0-0. In de laatste minuut werd het net van de tegenstander echter alsnog gevonden en wel door de gasten uit Hoek. Gert-Jan van Leiden was de gevierde man bij de ploeg van trainer/coach Dennis de Nooijer met zijn beslissende treffer (0-1).

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag