maandag, 17 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagFC Lisse-smaakmaker Remi van Ekeris wordt prof bij FC Emmen

FC Lisse-smaakmaker Remi van Ekeris wordt prof bij FC Emmen

Remi van Ekeris ziet zijn droom om profvoetballer te worden in vervulling komen nu hij een contract tot de zomer van 2023 heeft getekend bij FC Emmen. De 19-jarige middenvelder verlaat zodoende FC Lisse. 
Van Ekeris debuteerde als 17-jarige bij FC Lisse en liep eerder stage bij verschillende profclubs. Bij FC Emmen zal hij meetrainen met de eerste selectie en zijn eerste minuten gaan maken in FC Emmen Onder 21, weet RTV Drenthe.

Technisch manager Michel Jansen omschrijft Van Ekeris: ,,Remi is een jonge, talentvolle aanvallende middenvelder. Een slimme speler met een goede trap die zich in de derde divisie goed heeft geprofileerd. Hij heeft ons tijdens zijn stage bij de Onder 21 en later bij het eerste elftal snel overtuigd van zijn kwaliteiten. We hebben hem nu vastgelegd zodat hij zo snel mogelijk kan wennen aan het zes of zeven keer per week trainen, daarmee kan hij zich nog sneller ontwikkelen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD