donderdag, 30 mei 2024
Voetbal247.nlClubsFC LisseFC Lisse na verloren penaltyserie: ook boos op Hoek

FC Lisse na verloren penaltyserie: ook boos op Hoek

FC Lisse verloor woensdagavond de zeer omstreden penaltyserie van Hoek. De club had een eerder treffen met Hoek in de KNVB Beker gewonnen, maar omdat de strafschoppen in dat duel niet volgens de regels waren genomen, moest de serie opnieuw. 

De woede en teleurstelling bij FC Lisse na het verliezen van de serie was groot. De club is boos op de KNVB, maar ook op Hoek. FC Lisse trainer Robbert de Ruiter: ,,We nemen de KNVB zeker iets kwalijk en indirect neemt een aantal spelers Hoek ook iets kwalijk. Zij vinden: je moet je verlies nemen, als je een penalty minder hebt benut heb je verloren. Dan kun je je verschuilen achter de regels, maar ik had het moeten zien als het ons was overkomen of wij naar Hoek waren afgereisd. Ik zou zelf uit principe hebben verzocht om niet mee te hoeven”, zo tekende De Telegraaf op uit zijn mond.

Premie

Het was overigens ook een financiële tegenvaller voor de spelers. ,,Drie weken geleden hebben we feest gevierd, een keeper op de schouders gehad die de held van de avond was. De jongens hadden ook een bedrag bij kunnen schrijven, de premie zou verdeeld worden.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD