Volg ons
Luciano Dompig FC Lisse

Derde Divisie Zaterdag

FC Lisse maakt selectie compleet met Dompig

FC Lisse maakt selectie compleet met Dompig

FC Lisse heeft de selectie nog weten uit te breiden met Luciano Dompig. De aanvaller komt over van het Thailandse TOT. Lisse was nog op zoek naar een extra speler doordat zowel Cerilio Cijntje en Guido Pauw vlak voor het sluiten van de overschrijvingstermijn nog besloten te vertrekken.

FC Volendam

Dompig begon in Amsterdam bij Fortius en speelde vervolgens voor FC Volendam en Ajax. Voor Volendam kwam hij drie seizoenen in actie in het betaalde voetbal en vervolgens ook voor SC Veendam en Almere City. In 2011 begon hij aan zijn rondreis, nadat onder meer via Team VVCS hij geen nieuwe club in Nederland kon vinden.

Aardige rondreis

In België ging hij aan de slag voor Cercle Brugge en speelde vervolgens ook op Cyprus voor Akritas Chlorakas en Apollon Limassol. Luciano sloot zijn betaalde voetballoopbaan af in Thailand. Bij TOT. Nu komt hij dus richting Ter Specke om aan de slag te gaan in de Derde Divisie Zaterdag.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag