dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagFC Lisse maakt selectie compleet met Dompig

FC Lisse maakt selectie compleet met Dompig

FC Lisse heeft de selectie nog weten uit te breiden met Luciano Dompig. De aanvaller komt over van het Thailandse TOT. Lisse was nog op zoek naar een extra speler doordat zowel Cerilio Cijntje en Guido Pauw vlak voor het sluiten van de overschrijvingstermijn nog besloten te vertrekken.

FC Volendam

Dompig begon in Amsterdam bij Fortius en speelde vervolgens voor FC Volendam en Ajax. Voor Volendam kwam hij drie seizoenen in actie in het betaalde voetbal en vervolgens ook voor SC Veendam en Almere City. In 2011 begon hij aan zijn rondreis, nadat onder meer via Team VVCS hij geen nieuwe club in Nederland kon vinden.

Aardige rondreis

In België ging hij aan de slag voor Cercle Brugge en speelde vervolgens ook op Cyprus voor Akritas Chlorakas en Apollon Limassol. Luciano sloot zijn betaalde voetballoopbaan af in Thailand. Bij TOT. Nu komt hij dus richting Ter Specke om aan de slag te gaan in de Derde Divisie Zaterdag.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD