maandag, 17 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagFC Lisse laat zich niet meer verrassen door Dongen

FC Lisse laat zich niet meer verrassen door Dongen

FC Lisse heeft zich overtuigend geplaatst voor de finaleronde van de play-offs. Dongen werd op eigen veld met 2-1 verslagen, waardoor nu de finale wacht tegen Harkemase Boys of UNA.

Kortstondig spannend

Midweeks was het een waar spektakel. Dongen nam een 2-0-voorsprong, maar in de tweede helft denderde FC Lisse nog naar de 2-5-zege. Daarmee leek de return een formaliteit te worden en in de eerste helft kreeg dat gestalte. Op Ter Specke gebeurde heel weinig en kon Dongen niet echt gevaarlijk worden. Aan het begin van de tweede helft was dat wel anders. Mart van Bree kwam binnen de lijnen en luttele minuten later zorgde hij voor de 0-1.

Opnieuw Van der Putten

Daarop zetten de bezoekers een waar offensief in en hing de 0-2 even in de lucht. Na een uur spelen was de spanning echter definitief verdwenen. Rowdy van der Putten, afgelopen woensdag al de grote man, maakte nu de 1-1. Het ging vervolgens rap. Koen Fokkema miste al de kans op de 2-1, maar deze viel alsnog vanaf elf meter. In de defensie van Dongen werd hands gemaakt en Lars Rauws schoot de strafschop raak.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD