Volg ons
Rowdy van der Putten FC Lisse

Derde Divisie Zaterdag

FC Lisse laat zich niet meer verrassen door Dongen

FC Lisse laat zich niet meer verrassen door Dongen

FC Lisse heeft zich overtuigend geplaatst voor de finaleronde van de play-offs. Dongen werd op eigen veld met 2-1 verslagen, waardoor nu de finale wacht tegen Harkemase Boys of UNA.

Kortstondig spannend

Midweeks was het een waar spektakel. Dongen nam een 2-0-voorsprong, maar in de tweede helft denderde FC Lisse nog naar de 2-5-zege. Daarmee leek de return een formaliteit te worden en in de eerste helft kreeg dat gestalte. Op Ter Specke gebeurde heel weinig en kon Dongen niet echt gevaarlijk worden. Aan het begin van de tweede helft was dat wel anders. Mart van Bree kwam binnen de lijnen en luttele minuten later zorgde hij voor de 0-1.

Opnieuw Van der Putten

Daarop zetten de bezoekers een waar offensief in en hing de 0-2 even in de lucht. Na een uur spelen was de spanning echter definitief verdwenen. Rowdy van der Putten, afgelopen woensdag al de grote man, maakte nu de 1-1. Het ging vervolgens rap. Koen Fokkema miste al de kans op de 2-1, maar deze viel alsnog vanaf elf meter. In de defensie van Dongen werd hands gemaakt en Lars Rauws schoot de strafschop raak.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie Zaterdag