vrijdag, 19 juli 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagFC Lisse klopt Quick Boys; Vogels scoren niet

FC Lisse klopt Quick Boys; Vogels scoren niet

Harkemase Boys en VVOG delen na de eerste speelronde op doelsaldo de koppositie. Beide formaties wonnen een uitwedstrijd met 0-2, waardoor ze het beste doelsaldo te pakken hebben. Alle drie de beloftenteamteams in de Derde Divisie Zaterdag gingen gelijk onderuit.

FC Lisse wint fraaie derby

De derby in de Bollenstreek kon op voorhand op de meeste aandacht rekenen en met name FC Lisse was bij de les. Het werd razendsnel geopend door Steven Olsthoorn voor 1-0, waarop Thierry Monteny er in de tweede helft ook 2-0 van maakte. Quick Boys wist via Jason Oost nog wel wat terug te doen, maar de Katwijkse formatie kon de promotie naar de Derde Divisie nog geen direct vervolg geven. Rijnsburgse Boys wist een zeer povere eerste helft bij Jong Almere City recht te zetten. Ibrahim tekende voor 1-0, maar na de pauze was het via Jeffrey Jongeneelen gelijk. Toen Almere ook nog eens met tien man verder moest bleken de Uien te sterk. Hidde Prijs maakte 1-2.

Geen goal voor IJsselmeervogels

Gezien de voorbereiding en qua naam is IJsselmeervogels één van de favorieten. De Rooien wisten echter tegen SteDoCo niet tot scoren te komen. Dat was ook bij ONS Sneek – ASWH het geval, Capelle tegen ODIN’59 werd 1-1. Scheveningen wist een 0-1-achterstand goed te maken tegen Jong FC Groningen.

Bekijk de Derde Divisie Zaterdag Uitslagen | Stand | Programma

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD