Volg ons
Bas Buimer FC Lisse

Derde Divisie Zaterdag

FC Lisse haalt topscorer uit Hoofdklasse

FC Lisse haalt topscorer uit Hoofdklasse

FC Lisse heeft met Bas Buimer een nieuwe aanvaller aangetrokken. De titelkandidaat in de Derde Divisie Zaterdag ziet komende zomer Steven Olsthoorn verkassen naar Koninklijke HFC en ook Murat Onal heeft zijn vertrek aangekondigd. Daarvoor komt Buimer als vervanger over van Swift.

Zestien goals

Voor de formatie uit Amsterdam schiet de 24-jarige Buimer met scherp. Dit seizoen wist hij in de Zaterdag Hoofdklasse A al zestien keer te scoren en dat in slechts negentien wedstrijden. Hij is pas aan zijn eerste seizoen bezig bij Swift, nadat hij uit het oosten van het land is gekomen. De aanvaller speelde jarenlang voor Be Quick’28 uit Zwolle.

Verhuisd door studie

Door zijn studie aan de vrije universiteit in Amsterdam, waar hij zich specialiseert in fysiotherapie, verhuisde Buining naar Amsterdam. Zo kwam hij uit bij Swift en maakt nu de overstap naar FC Lisse. Daarmee is hij voor de bewoners van Ter Specke de tweede speler uit het oosten. Eerder kwam Jesper Beunk al over van Be Quick’28 naar FC Lisse en was zelfs enige tijd aanvoerder.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie Zaterdag