vrijdag, september 17, 2021
HomeDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagFC Lisse haalt met Marengo de gewenste aanvallende versterking binnen

FC Lisse haalt met Marengo de gewenste aanvallende versterking binnen

Ludcinio Marengo zal dit seizoen het shirt dragen van FC Lisse. De aanvaller, die zijn laatste wedstrijden speelde voor het Bulgaarse FK Tsarsko Selo Sofia, zat momenteel zonder club en zal nu aansluiten bij de club uit de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal. Het nieuws werd bekend gemaakt via de officiële kanalen van FC Lisse.

De 29-jarige aanwinst kan uit de voeten als linksbuiten, rechtsbuiten en ook in de spits. Marengo was in het verleden onder andere actief voor FC Volendam, ADO Den Haag, Go Ahead Eagles, SK Brann en de al genoemde Bulgaarse vereniging. FC Lisse was naarstig op zoek naar versterking voor de aanvalslinie vanwege blessureleed.

Oud ADO Den Haag speler Ludcinio Marengo nieuwste aanwinst voor onze FC! https://t.co/JdADZmMgVx @vidbs @OmroepWestSport @Voetbal247_nl

— FC Lisse (@FCLisse) September 6, 2021

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD