Volg ons

Achilles '29

FC Lisse en TEC ondanks zege veroordeeld tot nacompetitie, De Treffers en Lienden veilig

FC Lisse en TEC ondanks zege veroordeeld tot nacompetitie, De Treffers en Lienden veilig

TEC en FC Lisse wisten zaterdagmiddag beiden de thuiswedstrijden tegen respectievelijk HHC Hardenberg (2-1) en Jong Sparta (1-0) winnend af te sluiten. Dit bleek door de zege’s van FC Lienden en De Treffers echter niet voldoende te zijn om de gevreesde nacompetitie te ontlopen.

Nacompetitie
FC Lisse kwam op slag van rust op voorsprong tegen het beloftenteam van Sparta. Doelpuntenmaker was Buijs die daarmee de drie punten voor zijn club veilig wist te stellen. TEC kwam na elf minuten spelen op de gehoopte voorsprong. Nicky Kuiper (foto) was verantwoordelijk voor deze treffer. Werkman zorgde binnen het half uur nog wel voor de 1-1, maar even later was het Van Westerlaken die de 2-1 wist te maken.

Overwinning
FC Lienden was te sterk voor het al lang gedegradeerde Achilles’29. Twee doelpunten van Loukili en één van Bellahsan bepaalde de eindstand op 0-3 waardoor men de nacompetitie wist te ontlopen. De Treffers won ook en wel met 1-2 van De Dijk. Versteegen en Maertzorf waren goed voor de doelpunten van de winnende formatie en Menzo tekende voor de treffer van De Dijk.

Advertentie
Advertentie

Meer over Achilles '29