Home Derde Divisie Derde Divisie Zaterdag FC Lisse en Bronkhorst verlengen samenwerking: 'De trainer past prima bij de...

FC Lisse en Bronkhorst verlengen samenwerking: ‘De trainer past prima bij de club, ook als persoon’

Raymond Bronkhorst is ook komend seizoen verantwoordelijk voor de verrichtingen van het eerste elftal van FC Lisse. De oefenmeester en de club kwamen een contractverlenging overeen van één jaar. Het nieuws werd bekend gemaakt via de officiële kanalen van de club die uitkomt in de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal. 

- Advertentie -

De 42-jarige trainer arriveerde in de zomer van 2020 bij FC Lisse. Hij maakte destijds de overstap van ADO’20. Als voetballer was hij in het verleden actief voor onder andere Huizen, FC Groningen, SC Cambuur, DOVO, IJsselmeervogels en ODIN’59.  Op de website van FC Lisse toonde de trainer zich vanzelfsprekend zeer tevreden met het verlengen van zijn contract. ,,Afgelopen week vond het evaluatiegesprek plaats en iedereen is tevreden. Ik ben erg blij met de verlenging en ik heb het erg naar mijn zin bij de club. Er staat een kwalitatief goede groep met een goed mix qua ervaring en jeugdig talent. We zullen ons moeten blijven ontwikkelen als team om, wanneer we straks weer mogen voetballen, de lijn door te trekken. De samenwerking ervaar ik als zeer prettig en professioneel. We gaan verder om ons doel te realiseren en dat is het verder ontwikkelen van jong talent en om zo hoog mogelijk te eindigen met FC Lisse“, aldus Bronkhorst op de voornoemde website.

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES