zondag, 25 februari 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagFC Lisse-doelman Jochem Lensen op zoek naar meer speelminuten

FC Lisse-doelman Jochem Lensen op zoek naar meer speelminuten

Met recht mag Jochem Lensen een “kind van de club” genoemd worden. Van jongs af aan is hij lid van FC Lisse maar daar komt aan het eind van het seizoen een eind aan. De website van FC Lisse vermeldt dat Jochem in 2018 zijn debuut maakte in FC Lisse 1 in de uitwedstrijd tegen DVS’33. Hij kon slechts 5 wedstrijden aan die ene toevoegen, waardoor hij op 6 duels in de hoofdmacht van FC Lisse bleef steken.

De 22-jarige goalie heeft lang in dubio gestaan: Verder gaan bij FC Lisse of op zoek gaan naar een andere club met meer kansen. Het werd het laatste. Hij gaat volgend seizoen naar Alphense Boys om te kijken of hij zich daar in de kijker kan spelen en meer spelminuten kan gaan maken. Bij de Boys krijgt hij te maken met Remco Tuinenburg, ooit doelman bij ARC en Quick Boys, die hem ongetwijfeld verder kan helpen om bij Alphense Boys wellicht vaste doelman te gaan worden.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD