vrijdag, 19 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieFC Lisse deelt forse tikt uit aan concurrent AFC (+ Samenvatting)

FC Lisse deelt forse tikt uit aan concurrent AFC (+ Samenvatting)

FC Lisse heeft een stevige tik uitgedeeld aan AFC, dat mogelijk in de tweede seizoenshelft zich wel eens zou kunnen ontpoppen tot een directe concurrent in de strijd om handhaving. Op Ter Specke werd het 2-0.

Beide ploegen begonnen afwachtend aan het duel. FC Lisse kreeg kansjes via Rowdy van der Putten en Kevin van der Zwet, maar zag ook Niels Buijs bijna in eigen doel scoren. Later in de eerste helft was Van der Putten opnieuw dreigend, maar doelman Patrick Zonneveld had een uitstekende redding in huis. AFC dacht op haar beurt te kunnen scoren via Milan Hoek, maar zijn schot mislukte.

Na rust nam FC Lisse na twintig minuten spelen dan toch afstand van de Amsterdamse gasten. Een vrije trap van Martin van Eeuwijk belandde op de voet van Rik Vermeulen, die niet nadacht maar de bal ineens in de verre hoek knalde: 1-0. AFC voerde daarop de druk op en was via kersvers vader Koen Bosma het dichtste bij de gelijkmaker. Hij schoot echter in kansrijke positie over. Zeven minuten voor tijd besliste Van der Putten dan toch het duel met een sterke individuele actie: 2-0.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD