Volg ons

Derde Divisie

FC Lisse-coach De Ruiter: ‘Ik word gek van dat ‘onverdiend’ verhaal’

FC Lisse-coach De Ruiter: ‘Ik word gek van dat ‘onverdiend’ verhaal’

FC Lisse leed op bezoek bij SJC een dure nederlaag. Mede doordat de Noordwijkers strijdbaarder waren, verloor Lisse met 2-1.

FC Lisse-coach Robbert de Ruiter was dan ook ‘not amused’ na afloop. ,,In het eerste half uur hebben we niet goed gevoetbald en stonden we 1-0 achter. Dan loop je enigszins achter de feiten aan, nergens voor nodig”, analyseerde hij in gesprek met Omroep West. ,,Ik had echt m’n hoop gevestigd op vandaag, dat we in ieder geval net zo scherp aan de wedstrijd zouden beginnen als de tegenstander. Dat is namelijk de enige manier waarop SJC punten kan pakken. (..) Ik vind wel dat we als FC Lisse zijnde voetballend dusdanig het verschil te maken ten opzichte van SJC dat je hier met twee verschil huiswaarts gaat.”

De Ruiter vervolgt: ,,Het zit allemaal zo dicht. (..) Onverdiend verloren van VVOG, onverdiend gewonnen van Hoek: ik word gek van dat onverdiende verhaal. Nu ook tegen SJC weer. Ik wil gewoon dat we een keer het verschil kunnen maken tegen een ploeg die andere ambities heeft dan wij hebben.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie