maandag, 15 april 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagFC Lisse-coach De Ruiter deelt complimenten uit aan grensrechter

FC Lisse-coach De Ruiter deelt complimenten uit aan grensrechter

FC Lisse heeft een moeizame overwinning op FC Rijnvogels geboekt. Na een 1-0-ruststand, werd de achterstand in de tweede helft omgebogen naar een 1-2-voorsprong. Na afloop was er vooral tevredenheid over de drie punten die mee gingen naar Lisse.

De Ruiter looft scherpe assistent-scheidsrechter.

Na de wedstrijd was onder andere de gelijkmaker van Martin van Eeuwijk veelbesproken. Zijn schot ketste via de onderkant van de lat uit het doel. Het was moeilijk om te zien of de bal de doellijn was gepasseerd, maar de grensrechter gaf aan dat het een doelpunt was. FC Lisse-trainer Robbert de Ruiter deelde na afloop complimenten uit aan de assistent-scheidsrechter. “Er waren een paar discutabele momenten waarbij hij zeer scherp vlagde. Ik vond hem scherp en attent. Dat hij de bal achter de lijn heeft gezien vind ik typerend voor de scherpte van de grens, maar er zijn er ook zat die het laten lopen”, aldus de winnende coach tegenover Omroep West.

Bekijk hieronder het volledige interview met Robbert de Ruiter

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD