Volg ons
Robbert de Ruiter Noordwijk

Derde Divisie Zaterdag

FC Lisse-coach De Ruiter deelt complimenten uit aan grensrechter

FC Lisse-coach De Ruiter deelt complimenten uit aan grensrechter

FC Lisse heeft een moeizame overwinning op FC Rijnvogels geboekt. Na een 1-0-ruststand, werd de achterstand in de tweede helft omgebogen naar een 1-2-voorsprong. Na afloop was er vooral tevredenheid over de drie punten die mee gingen naar Lisse.

De Ruiter looft scherpe assistent-scheidsrechter.

Na de wedstrijd was onder andere de gelijkmaker van Martin van Eeuwijk veelbesproken. Zijn schot ketste via de onderkant van de lat uit het doel. Het was moeilijk om te zien of de bal de doellijn was gepasseerd, maar de grensrechter gaf aan dat het een doelpunt was. FC Lisse-trainer Robbert de Ruiter deelde na afloop complimenten uit aan de assistent-scheidsrechter. “Er waren een paar discutabele momenten waarbij hij zeer scherp vlagde. Ik vond hem scherp en attent. Dat hij de bal achter de lijn heeft gezien vind ik typerend voor de scherpte van de grens, maar er zijn er ook zat die het laten lopen”, aldus de winnende coach tegenover Omroep West.

Bekijk hieronder het volledige interview met Robbert de Ruiter

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag