dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieFC Lisse boekt gelukkige zege op GVVV

FC Lisse boekt gelukkige zege op GVVV

Zelfs de meest fanatieke supporters van FC Lisse moesten toegeven dat het wel erg gelukkig en effectief was geweest met de 2-0 zege bij GVVV. Het betekende de eerste thuisoverwinning op Ter Specke dit seizoen.

Vanaf minuut één was het GVVV dat het spel maakte en het meest dreigend was. Al na drie minuten strandde een lob van Soufiane Laghmouchi in schoonheid. Zijn inzet ging net over. In het vervolg van de eerste helft hadden ook Martin van Eck en Jeremy de Graaf mogelijkheden op de openingstreffer. GVVV, met Niek Oosterlee terug op de bank, liet het echter na om afstand te nemen van FC Lisse.

Aanvankelijk leek de tweede helft hetzelfde spelbeeld op te leveren, nu met een levensgrote kans voor De Graaf. Hij profiteerde opnieuw niet. Dat deed FC Lisse wel bij één van haar spaarzame kansjes. Na een uur spelen scoorde Roel de Goede bij een hoekschop de 1-0. Luttele minuten later scoorde Rick Bouwmeester bovendien de 2-0, waar GVVV sterk aan buitenspel dacht. De ingevallen Robin Mulder had daarna het geluk niet aan zijn zijde: zijn inzet kwam tegen de onderkant van de lat. Omdat de Veenendaalers moesten, kreeg Lisse ruimte in de uitbraak. Bert Koomen was daarin dichtbij de 3-0, maar hij trof het zijnet. Zo eindigde het duel waarin GVVV de meeste en beste kansen kreeg in de gelukkige zege voor het uiterst effectieve FC Lisse.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD