Volg ons
Murat Onal FC Lisse

Derde Divisie Zaterdag

FC Lisse bindt spelers na veroveren plek in Derde Divisie

FC Lisse bindt spelers na veroveren plek in Derde Divisie

Nu FC Lisse zeker is van deelname aan de Derde Divisie kan het vizier definitief op het volgende seizoen gericht worden. De Zuid-Hollanders legden kort na de ruime overwinning op Staphorst drie spelers vast. Murat Önal en Robert van Boxel speelden al in het eerste van FC Lisse, terwijl Bram Prins overkomt van Zondag 1.

Spelers willen graag blijven

Önal en Van Boxel werden dit seizoen naar Lisse gehaald. Önal sloot aanvankelijk alleen aan om zijn conditie op peil te houden. Omdat trainer Robbert de Ruiter naarstig op zoek was naar een spit stelde de 28-jarige aanvaller zich uiteindelijk toch beschikbaar. Vanwege een fysieke achterstand kwam Önal uiteindelijk tot elf optredens en drie doelpunten voor Lisse. Robert van Boxel kwam tot heel wat meer minuten voor Lisse en besloot ook langer op Ter Specke te blijven.

Toch geen vriendenploeg voor Prins

Bram Prins zou aanvankelijk in het vierde team van FC Lisse uitkomen met ingang van het seizoen 2016/2017. Dit seizoen speelde hij in het eerste van de zondagploeg. Omdat de zondagtak wordt opgeheven moesten hij en zijn ploeggenoten uitwijken en dit zou het vierde team op de zaterdag worden. Toen het aanbod kwam om in het vlaggenschip te komen spelen had de linkspoot enige bedenktijd nodig, om uiteindelijk toch de knoop door te hakken en voor FC Lisse 1 te kiezen.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag