donderdag, 30 mei 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagFC Lisse bindt spelers na veroveren plek in Derde Divisie

FC Lisse bindt spelers na veroveren plek in Derde Divisie

Nu FC Lisse zeker is van deelname aan de Derde Divisie kan het vizier definitief op het volgende seizoen gericht worden. De Zuid-Hollanders legden kort na de ruime overwinning op Staphorst drie spelers vast. Murat Önal en Robert van Boxel speelden al in het eerste van FC Lisse, terwijl Bram Prins overkomt van Zondag 1.

Spelers willen graag blijven

Önal en Van Boxel werden dit seizoen naar Lisse gehaald. Önal sloot aanvankelijk alleen aan om zijn conditie op peil te houden. Omdat trainer Robbert de Ruiter naarstig op zoek was naar een spit stelde de 28-jarige aanvaller zich uiteindelijk toch beschikbaar. Vanwege een fysieke achterstand kwam Önal uiteindelijk tot elf optredens en drie doelpunten voor Lisse. Robert van Boxel kwam tot heel wat meer minuten voor Lisse en besloot ook langer op Ter Specke te blijven.

Toch geen vriendenploeg voor Prins

Bram Prins zou aanvankelijk in het vierde team van FC Lisse uitkomen met ingang van het seizoen 2016/2017. Dit seizoen speelde hij in het eerste van de zondagploeg. Omdat de zondagtak wordt opgeheven moesten hij en zijn ploeggenoten uitwijken en dit zou het vierde team op de zaterdag worden. Toen het aanbod kwam om in het vlaggenschip te komen spelen had de linkspoot enige bedenktijd nodig, om uiteindelijk toch de knoop door te hakken en voor FC Lisse 1 te kiezen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD