Volg ons

Tweede Divisie

FC Lienden woedend op scheidsrechter Cairo: ‘Flapdrol’

FC Lienden woedend op scheidsrechter Cairo: ‘Flapdrol’

Bij FC Lienden was men zaterdag allerminst te spreken over het optreden van scheidsrechter Lorenzo Cairo. Niet alleen supporters uitten forse kritiek op de leidsman, ook technisch beleidsbepaler Nico Wagenvoort (foto) nam bepaald geen blad voor de mond.

,,Wat een flapdrol ben je Cairo. Na afloop proberen een relletje te maken om je eigen wangedrag op de achtergrond te krijgen. Ik hoop dat je Lienden voorlopig niet meer gaat fluiten. Altijd popiejopie gedrag en alleen maar ellende veroorzaken”, twittert Wagenvoort. Hij stoorde zich ook aan de omgang van de arbiter met Spakenburg: ,,Je was na afloop van de wedstrijd buiten bij de bestuurskamer wel heel erg amicaal met John de Wolf.
Moet je niet doen en niet willen na afloop van een wedstrijd.”

De Betuwse club stoorde zich met name aan het cruciale moment in de wedstrijd waarbij Cairo Spakenburg een strafschop gaf en Lienden-verdediger Memic met rood van het veld stuurde. Later zond hij ook trainer Hans van de Haar achter de omheining.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie