HomeCompetitiesTweede DivisieFC Lienden woedend op scheidsrechter Cairo: 'Flapdrol'

FC Lienden woedend op scheidsrechter Cairo: ‘Flapdrol’

Bij FC Lienden was men zaterdag allerminst te spreken over het optreden van scheidsrechter Lorenzo Cairo. Niet alleen supporters uitten forse kritiek op de leidsman, ook technisch beleidsbepaler Nico Wagenvoort (foto) nam bepaald geen blad voor de mond.

,,Wat een flapdrol ben je Cairo. Na afloop proberen een relletje te maken om je eigen wangedrag op de achtergrond te krijgen. Ik hoop dat je Lienden voorlopig niet meer gaat fluiten. Altijd popiejopie gedrag en alleen maar ellende veroorzaken”, twittert Wagenvoort. Hij stoorde zich ook aan de omgang van de arbiter met Spakenburg: ,,Je was na afloop van de wedstrijd buiten bij de bestuurskamer wel heel erg amicaal met John de Wolf.
Moet je niet doen en niet willen na afloop van een wedstrijd.”

De Betuwse club stoorde zich met name aan het cruciale moment in de wedstrijd waarbij Cairo Spakenburg een strafschop gaf en Lienden-verdediger Memic met rood van het veld stuurde. Later zond hij ook trainer Hans van de Haar achter de omheining.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.