woensdag, 29 mei 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagFC Lienden wint ook thuiswedstrijd van Goes en plaatst zich voor finale

FC Lienden wint ook thuiswedstrijd van Goes en plaatst zich voor finale

GOES is er zaterdagmiddag niet in geslaagd om de grote achterstand die het eerder in eigen huis opliep tegen FC Lienden (0-3) alsnog goed te maken. De ploeg van trainer/coach Rogier Veenstra ging ook in de uitwedstrijd onderuit (2-1). FC Lienden mag zich nu op gaan maken voor de finale tegen OFC of ASWH met als inzet één ticket voor de Tweede Divisie in het seizoen 2019/2020. 

Snelle openingstreffer
De thuisploeg kwam na zes minuten voetbal al aan de leiding tegen Goes. Guytho Mijland ontsnapte aan de defensie en schoof de bal vervolgens onder doelman Brian Meulmeester door (1-0). In de twaalfde minuut van het treffen moest de sluitpost weer in actie komen, nu wist hij de poging van Marlon Versteeg te verijdelen. Nog net binnen het half uur leek het erop dat de tweeluik definitief beslist was voor de thuisploeg toen Versteeg in de 28ste minuut de 2-0 aan liet tekenen in het voordeel van FC Lienden. Zeven minuten later kwam er enigszins weer iets van spanning terug in de wedstrijd toen de arbiter de bal op de stip legde in het voordeel van de uitspelende vereniging. Mart de Kroo ging achter de bal staan en faalde niet (2-1). Verder dan deze treffer kwamen de gasten echter niet.

Finale
FC Lienden weet zaterdagavond wie het zal treffen in de eindstrijd van de nacompetitie. ASWH moet op bezoek naar Oostzaan om daar te spelen tegen OFC. De eerste confrontatie werd gewonnen door ASWH, dit mede door twee treffers van Bilal El Amrani (2-1).

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD