Volg ons

Derde Divisie Zondag

FC Lienden wint ook thuiswedstrijd van Goes en plaatst zich voor finale

FC Lienden wint ook thuiswedstrijd van Goes en plaatst zich voor finale

GOES is er zaterdagmiddag niet in geslaagd om de grote achterstand die het eerder in eigen huis opliep tegen FC Lienden (0-3) alsnog goed te maken. De ploeg van trainer/coach Rogier Veenstra ging ook in de uitwedstrijd onderuit (2-1). FC Lienden mag zich nu op gaan maken voor de finale tegen OFC of ASWH met als inzet één ticket voor de Tweede Divisie in het seizoen 2019/2020. 

Snelle openingstreffer
De thuisploeg kwam na zes minuten voetbal al aan de leiding tegen Goes. Guytho Mijland ontsnapte aan de defensie en schoof de bal vervolgens onder doelman Brian Meulmeester door (1-0). In de twaalfde minuut van het treffen moest de sluitpost weer in actie komen, nu wist hij de poging van Marlon Versteeg te verijdelen. Nog net binnen het half uur leek het erop dat de tweeluik definitief beslist was voor de thuisploeg toen Versteeg in de 28ste minuut de 2-0 aan liet tekenen in het voordeel van FC Lienden. Zeven minuten later kwam er enigszins weer iets van spanning terug in de wedstrijd toen de arbiter de bal op de stip legde in het voordeel van de uitspelende vereniging. Mart de Kroo ging achter de bal staan en faalde niet (2-1). Verder dan deze treffer kwamen de gasten echter niet.

Finale
FC Lienden weet zaterdagavond wie het zal treffen in de eindstrijd van de nacompetitie. ASWH moet op bezoek naar Oostzaan om daar te spelen tegen OFC. De eerste confrontatie werd gewonnen door ASWH, dit mede door twee treffers van Bilal El Amrani (2-1).

Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie Zondag