maandag, 15 juli 2024
Voetbal247.nlVerdwenen clubsFC LiendenFC Lienden wil graag door met Hans van de Haar

FC Lienden wil graag door met Hans van de Haar

FC Lienden wacht drukke weken. De Betuwse club wil nog vijf a zes versterkingen halen. Bovendien is er nog geen trainer aangesteld voor volgend seizoen.

Plan A
,,Hans van de Haar is plan A”, zegt Nico Wagenvoort, voorzitter van de Stichting Voetbalondersteuning FC Lienden, in De Gederlander. ,,Hij fungeert ook als adviseur wat betreft het samenstellen van de selectie. Hans staat nog onder contract bij FC Utrecht. Komt hij er met FC Utrecht uit, dan is dat voor ons mooi. Zo niet, dan schakelen we over naar plan B. Tussen 1 en 14 juli hopen we meer duidelijkheid over te hebben.”

Goede bekende
Van de Haar kreeg in de slotfase van het seizoen permissie van FC Utrecht om FC Lienden uit de brand te helpen toen eerst Hans Kraaij jr was opgestapt en onder Jan Veldhuizen de club verder afgleed naar de degradatiezone. Met Van de Haar wist de ploeg net op tijd het tij te keren. Van de Haar werkte eerder succesvol bij FC Lienden. Zijn avontuur vervolgens bij Spakenburg werd geen succes.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD