donderdag, 20 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieFC Lienden heeft een voorkeur: "Doe maar Katwijk"

FC Lienden heeft een voorkeur: “Doe maar Katwijk”

FC Lienden kan tijdens het Pinksterweekend toekijken wie de opponent gaat worden in de strijd om de algehele landstitel. Vorig jaar won Lienden van Kozakken Boys en zou dus een unieke dubbelslag kunnen slaan. En al helemaal omdat het de laatste titelstrijd ooit zal zijn. Trainer Hans van de Haar heeft een duidelijke voorkeur: Katwijk.

Dick Schreuder

Van de Haar geeft in Voetbal International aan dat hij al even bezig is met de titelstrijd. “We volgen de mogelijke tegenstanders al enkele weken. Ik ga zaterdag naar Katwijk – HHC Hardenberg. Stiekem hoop ik op Katwijk. Qua entourage en vanwege Dick Schreuder als trainer.”

Andere accenten

Met twee titels op rij vertrekt Van de Haar naar Spakenburg. Dit seizoen heeft hij flink moeten sleutelen. “We hebben wat accenten verlegd, mede door het vertrek van de complete voorhoede. Onze doelman Jan Schimmel en de verdedigers hebben het fantastisch gedaan.” Zo hield Schimmel dit seizoen maar liefst zestien keer de nul. De kampioensduels worden op 21 en 28 mei gespeeld.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD