zondag, 19 mei 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagFC Lienden vist opnieuw twee spelers bij Hercules weg

FC Lienden vist opnieuw twee spelers bij Hercules weg

FC Lienden heeft opnieuw twee spelers aantrokken die momenteel het shirt van Hercules dragen. Loed Keizer is als vervanger voor Guido van Rijn gehaald, terwijl Nathan Bijl het middenveld op De Abdijhof komt versterken. De Utrechtse club is een geliefde scoutingslocatie voor FC Lienden.

Succesvolle aanwinsten

In de afgelopen jaren werden er namelijk al heel wat spelers van Sportpark Voordorp aangetrokken. Youssef El Jebli, Christian van Hussen en Abderrahim Loukili kwamen samen naar De Abdijhof en werden landskampioen met Lienden. Ze waaiden uit naar De Graafschap, IJsselmeervogels en NEC, Loukili is sinds dit seizoen terug bij Lienden. Later kwam onder meer ook Ralph Hovestad van Hercules naar Lienden, om nu voor IJsselmeervogels uit te komen.

Vervanger Van Rijn

Met de 24-jarige Keizer heeft de ploeg van Hans Kraay junior een opvolger in huis gehaald voor Guido van Rijn, die op zijn beurt overstapt naar Spakenburg. Keizer speelde eerder voor Quick’20. Bijl vertrekt voor de tweede keer bij Hercules. Hij probeerde het vorig seizoen bij Spakenburg, maar moest het vooral doen met invalbeurten. Bijl keerde terug naar Utrecht, om het dus nu te gaan proberen bij Lienden.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD