Volg ons
Loed Keizer Hercules

Derde Divisie Zondag

FC Lienden vist opnieuw twee spelers bij Hercules weg

FC Lienden vist opnieuw twee spelers bij Hercules weg

FC Lienden heeft opnieuw twee spelers aantrokken die momenteel het shirt van Hercules dragen. Loed Keizer is als vervanger voor Guido van Rijn gehaald, terwijl Nathan Bijl het middenveld op De Abdijhof komt versterken. De Utrechtse club is een geliefde scoutingslocatie voor FC Lienden.

Succesvolle aanwinsten

In de afgelopen jaren werden er namelijk al heel wat spelers van Sportpark Voordorp aangetrokken. Youssef El Jebli, Christian van Hussen en Abderrahim Loukili kwamen samen naar De Abdijhof en werden landskampioen met Lienden. Ze waaiden uit naar De Graafschap, IJsselmeervogels en NEC, Loukili is sinds dit seizoen terug bij Lienden. Later kwam onder meer ook Ralph Hovestad van Hercules naar Lienden, om nu voor IJsselmeervogels uit te komen.

Vervanger Van Rijn

Met de 24-jarige Keizer heeft de ploeg van Hans Kraay junior een opvolger in huis gehaald voor Guido van Rijn, die op zijn beurt overstapt naar Spakenburg. Keizer speelde eerder voor Quick’20. Bijl vertrekt voor de tweede keer bij Hercules. Hij probeerde het vorig seizoen bij Spakenburg, maar moest het vooral doen met invalbeurten. Bijl keerde terug naar Utrecht, om het dus nu te gaan proberen bij Lienden.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie Zondag