vrijdag, 1 december 2023
Voetbal247.nlVerdwenen clubsFC LiendenFC Lienden verhuurt Stienstra aan oude club

FC Lienden verhuurt Stienstra aan oude club

FC Lienden verhuurt Nick Stienstra in de tweede seizoenshelft aan zijn oude club RKHVV. De 21-jarige middenvelder komt bij de Betuwse club nauwelijks aan spelen toe.

Speeltijd
Stienstra speelde pas een half jaar bij FC Lienden. ,,Mijn samenwerking met Hans Kraay is goed. Alles is bij de club tot in de puntjes geregeld. Heel professioneel. Maar ondanks blessures bij diverse spelers, is me toch geen speeltijd gegund”, legt hij uit in De Gelderlander.

Wachten
Aanvankelijk werd hem nog verteld geduld te hebben, maar verder dan een invalbeurt van vijf minuten kwam hij niet: ,,Ik wil niet wachten, ik wil spelen. Dus heb ik gevraagd of ik uitgeleend kan worden. Dat snapten ze wel en ik kreeg toestemming.” De KNVB moet de verhuur nog wel goedkeuren.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD