Volg ons

FC Lienden

FC Lienden strikt voormalig profvoetballer Hemmen

FC Lienden strikt voormalig profvoetballer Hemmen

Michiel Hemmen maakt per direct deel uit van de selectie van FC Lienden. De aanvaller trainde al enige tijd mee met de club uit de Tweede Divisie, maar zal spoedig zijn opwachting maken in een officiële wedstrijd voor zijn nieuwe vereniging, meldt De Gelderlander.

Debuut
De 31-jarige aanvaller kwam maandag al in actie voor FC Lienden dat op dat moment een oefenwedstrijd speelde tegen TEC. Hemmen kwam in dat duel tot dertig speelminuten. In het seizoen 2017/2018 speelde hij nog een half jaar voor FC Emmen in de Eerste Divisie.

Loopbaan
Hemmen, die het voorgaande half jaar zonder club zat, speelde in het verleden niet alleen in de Nederlandse competitie, maar hij kwam ook uit voor het Belgische Westerlo.  In eigen land speelde hij zijn wedstrijden onder andere voor Cambuur Leeuwarden, FC Volendam, AGOVV en Excelsior.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over FC Lienden