Volg ons

FC Lienden

FC Lienden sneert naar KNVB in ‘Achilles-soap’: onnavolgbaar en willekeur

FC Lienden sneert naar KNVB in ‘Achilles-soap’: onnavolgbaar en willekeur

Terwijl alle spotlights afgelopen weken op Achilles ’29 gericht waren, bleef FC Lienden in de schaduw. Terwijl de Betuwse club de eerste tegenstander is na de winterstop van de Groesbeekse club.

Ongestraft
Bij FC Lienden heeft men zich behoorlijk gestoord aan de gang van zaken rondom Achilles ’29. Op de officiële website haalt de club hard uit naar de KNVB. ,,Het lijkt erop dat de KNVB meerdere, zowel onnavolgbare als willekeurige, maatstaven en regels hanteert. Anders valt niet te verklaren dat deze wedstrijd überhaupt nog op het programma staat. Een tweede divisiewedstrijd tegen een club waarvoor blijkbaar geen licentievoorwaarden hebben gegolden of (meer) gelden. Een club die getuige het faillissement de zaakjes toch niet zo goed voor elkaar had maar vervolgens gewoon ongestraft lijkt te mogen blijven meedoen op hetzelfde niveau. Einde licentiesysteem zou je denken. Dit los van de rest van de soap en de impact op de competitie wat betreft een sportief en fair verloop.”

Gezeur
,,FC Lienden heeft haar standpunt in deze hele gang van zaken duidelijk kenbaar gemaakt aan de KNVB. Op het risico af dat dit dan ‘gezeur’ wordt genoemd. Welke spelers de kleuren van Achilles ’29 zaterdag (nog) willen of moeten ‘verdedigen’ is de vraag? Overal moet maar rekening mee worden gehouden.” Naar alle waarschijnlijkheid zal het team van Achilles ’29 vanmiddag bestaan uit enerzijds wissels van het eerste, spelers van het beloftenteam en twee Australische nieuwelingen: Ryan en Declan Lambert, zo weet De Gelderlander.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over FC Lienden