Volg ons
Hans Kraay junior

Tweede Divisie

FC Lienden moet aanvoerder missen door meniscus

FC Lienden moet aanvoerder missen door meniscus

FC Lienden zal voorlopig aan de slag moeten zonder Mike Vreekamp. De aanvoerder van de tweevoudig Topklasse Zondag-kampioen heeft namelijk in de laatste oefenwedstrijd in aanloop naar de Tweede Divisie een zware blessure opgelopen.

Meniscus gescheurd

Het ging voor de kapitein van de ploeg van trainer Hans Kraay junior mis tegen DFS Opheusden. Afgelopen zaterdag won Lienden met 2-0, maar in dit duel heeft Vreekamp zijn meniscus gescheurd. De club uit de Betuwe meldt dat de speler uit de jeugdopleiding van Vitesse nog deze week zal worden geopereerd.

Speciaal treffen door zijn neus geboord

Voor Vreekamp is het dubbel ongelukkig dat hij hierdoor de wedstrijd van aanstaande zaterdag tegen Jong Vitesse mist. Behalve dat dit de primeur zal zijn op FOX Sports, werkt Vreekamp ook als coördinator bij de jeugdacademie van de club. Hierdoor was het voor de 23-jarige middenvelder een speciaal treffen. De verwachting is dat Vreekamp zes weken uit de roulatie is. Door het volle schema in de Tweede Divisie zal hij hierdoor al snel een wedstrijd of acht aan zich voorbij zien gaan.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie