donderdag, 30 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieFC Lienden moet aanvoerder missen door meniscus

FC Lienden moet aanvoerder missen door meniscus

FC Lienden zal voorlopig aan de slag moeten zonder Mike Vreekamp. De aanvoerder van de tweevoudig Topklasse Zondag-kampioen heeft namelijk in de laatste oefenwedstrijd in aanloop naar de Tweede Divisie een zware blessure opgelopen.

Meniscus gescheurd

Het ging voor de kapitein van de ploeg van trainer Hans Kraay junior mis tegen DFS Opheusden. Afgelopen zaterdag won Lienden met 2-0, maar in dit duel heeft Vreekamp zijn meniscus gescheurd. De club uit de Betuwe meldt dat de speler uit de jeugdopleiding van Vitesse nog deze week zal worden geopereerd.

Speciaal treffen door zijn neus geboord

Voor Vreekamp is het dubbel ongelukkig dat hij hierdoor de wedstrijd van aanstaande zaterdag tegen Jong Vitesse mist. Behalve dat dit de primeur zal zijn op FOX Sports, werkt Vreekamp ook als coördinator bij de jeugdacademie van de club. Hierdoor was het voor de 23-jarige middenvelder een speciaal treffen. De verwachting is dat Vreekamp zes weken uit de roulatie is. Door het volle schema in de Tweede Divisie zal hij hierdoor al snel een wedstrijd of acht aan zich voorbij zien gaan.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD