Volg ons
Wouter de Vogel FC Lienden

Tweede Divisie

FC Lienden legt bedwinger van Spakenburg vast

FC Lienden legt bedwinger van Spakenburg vast

FC Lienden heeft Wouter de Vogel aan de selectie toegevoegd. De aanvallende middenvelder was de afgelopen week op stage in de Betuwe en wist de technische staf onder leiding van Hans Kraay junior te overtuigen van zijn kwaliteiten. Hij sluit per direct aan.

Goals tegen Spakenburg

De afgelopen week was De Vogel al te zien op De Abdijhof en met name tegen Spakenburg liet hij zich zien. De inwoner van IJmuiden was goed voor twee doelpunten en daarmee wist hij voor de oefenzege te zorgen. Een dag later werd hij voor het komende seizoen vastgelegd. Als jongeling genoot hij zijn opleiding bij Alphense Boys en AZ.

Veel blessureleed

Debuteren in het betaalde voetbal deed hij voor Telstar en werd opgeplukt door ADO Den Haag. In de Eredivisie bleef het voor hem beperkt tot één wedstrijd, wel speelde hij daarna voor FC Dordrecht, FC Den Bosch, Telstar en FC Oss. De teller bleef steken op 69 wedstrijden. Dit kwam mede door veel blessureleed, maar inmiddels is hij weer helemaal fit. De 25-jarige De Vogel sluit nu dan dus aan bij FC Lienden.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie