zondag, 25 februari 2024
Voetbal247.nlVerdwenen clubsFC LiendenFC Lienden krijgt eindelijk groen licht voor al aangelegd kunstgrasveld

FC Lienden krijgt eindelijk groen licht voor al aangelegd kunstgrasveld

FC Lienden hoeft zich geen zorgen meer te maken over de financiering van een al aangelegd nieuw kunstgrasveld. De club moest aan het begin van dit seizoen een nieuwe toplaag aanleggen toen de KNVB het hoofdveld afkeurde. Omdat het seizoen op het punt van beginnen stond betaalde de voetbalvereniging zelf de kosten voor het versleten veld op het gemeentelijke sportpark. 

Vertrouwen

De tweededivisionist hield er daarna vertrouwen in dat de gemeente Buren over de brug zou komen met geld. Dat blijkt nu gegrond, omdat de gemeenteraad gisteren instemde met het voorstel om de financiering voor FC Lienden te regelen. Het voorstel werd met zestien stemmen voor en vier tegen aangenomen, meldt de voetbalclub op de eigen website.

Doortastendheid 

De club meldt achteraf blij te zijn met de doortastendheid van een aantal bestuursleden. ,,Het vertrouwen en geduld van het bestuur in de lokale politiek is niet beschaamd.” Lienden kreeg begin november te horen dat het tot het nieuwe jaar moest wachten op een definitief besluit van de gemeente Buren. De gemeenteraad wilde eerst de begroting voor dit jaar regelen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD