woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlVerdwenen clubsFC LiendenFC Lienden is routinier Van Steen enkele maanden kwijt

FC Lienden is routinier Van Steen enkele maanden kwijt

Slecht nieuws voor FC Lienden. De ploeg moet het voorlopig stellen zonder Jop van Steen. De 32-jarige routinier leek een onschuldige blessure te hebben aan zijn enkel. Nieuw onderzoek heeft echter uitgewezen dat het herstel enige maanden kan gaan duren.

Nieuwe foto’s
FC Lienden meldt op de eigen clubwebsite: ,,Er leek in eerste instantie een onschuldig botje in de enkel te zijn gebroken, maar nadat het gips is verwijderd en er nieuwe foto’s zijn genomen, blijkt er sprake te zijn van een serieuze blessure. Voorlopig gaat er voor 3 weken nieuw gips omheen, waarna een nieuwe controle plaatsvindt. Bovendien is er absolute rust voorgeschreven.”

Tegenvaller

De speler liep de blessure op in de vorige wedstrijd, uit bij Barendrecht (3-4). Een tegenvaller voor Jop van Steen. De middenvelder kwam afgelopen zomer over van Achilles’29, waarmee hij in de Jupiler League uitkwam. Hij groeide snel uit tot een belangrijke kracht in de ploeg van trainer Hans Kraay junior. Het team uit de Betuwe is na twee wedstrijden nog ongeslagen. Zaterdagavond om 18.00 uur neemt de ploeg het op tegen IJsselmeervogels.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD