dinsdag, 25 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieFC Lienden-huurling Versteeg: 'Heb aanbiedingen van tweededivisionisten'

FC Lienden-huurling Versteeg: ‘Heb aanbiedingen van tweededivisionisten’

Waar ligt de toekomst van Marlon Versteeg? De talentvolle aanvaller wordt dit seizoen door De Graafschap verhuurd aan FC Lienden, maar het is onduidelijk waar hij volgend seizoen actief is.

,,Mijn contract loopt af, de club heeft een optie voor nog een seizoen. Eind maart weet ik of deze wordt gelicht”, vertelt hij aan De Gelderlander. ,,Als De Graafschap zich handhaaft, zie ik weinig perspectief. We gaan het zien. Ik heb aanbiedingen van tweededivisionisten, maar ik hoop op de eerste divisie.”

Duidelijk is daarmee dat hij zijn doel om te slagen als prof absoluut niet heeft opgegeven: ,,Ik ben eenentwintig. Niet jong, ook niet oud. Ik gun mezelf de tijd. Mocht ik volgend seizoen tweede divisie spelen, blijf ik me op voetbal focussen. Van het salaris kan ik prima rondkomen”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD