donderdag, 30 mei 2024
Voetbal247.nlVerdwenen clubsFC LiendenFC Lienden heeft weinig moeite met VVSB

FC Lienden heeft weinig moeite met VVSB

FC Lienden beleefde zondagmiddag op het eigen sportpark een vrij eenvoudige middag tegen VVSB. De ploeg van trainer/coach Hans Kraaij jr boekte een ruime overwinning (4-0) en had na een half uur spelen al drie treffers op naam staan. 

Beslist na 29 minuten
In de tweede minuut was het al raak voor FC Lienden. Jawad Bellahsan wist te profiteren van een slippertje achterin bij VVSB en liet de 1-0 aantekenen. Na 26 minuten spelen was het weer raak voor FC Lienden en tekende Bellahsan voor zijn tweede van de middag (2-0). Drie minuten later werd het duel voortijdig beslist. Danny van den Meiracker was verantwoordelijk voor de 3-0.

Treffer nummer vier
In de tweede helft wist FC Lienden het net van de tegenstander wederom te vinden. In de 62ste minuut verlengde Nick Hak de inzet van Bijl (4-0). Door de zege blijft de thuisploeg in het spoor van Katwijk en GVVV. Tegenstander VVSB bezet nu de dertiende plaats in de Tweede Divisie.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD