zaterdag, 13 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieFC Lienden haalt Veldhuizen terug

FC Lienden haalt Veldhuizen terug

Jan Veldhuizen is komend seizoen weer actief bij FC Lienden. De trainer is de afgelopen jaren zeer succesvol geweest, maar bleef telkens nooit lang bij een club. Nu maakt hij de terugkeer naar De Abdijhof, waar hij onderdeel uit gaat maken van de technische staf onder leiding van Hans Kraay junior.

Holster vertrok al snel

Al enige tijd is FC Lienden op zoek naar versterking, want Marco Holster besloot al in september te vertrekken. Een verschil van interpretatie over de gemaakte afspraken met betrekking tot de voorwaarden waaronder de samenwerking tussen de Stichting Voetbalondersteuning FC Lienden en Marco Holster zou plaats vinden ligt ten grondslag aan dit besluit”, zo liet de technische commissie weten. Nu is met Veldhuizen dus een nieuwe man gevonden, hij is dit seizoen nog actief bij Roda’46.

Veel kampioenenschappen

Tussen 2007 en 2011 was Veldhuizen assistent bij Kraay junior, om ook nog een jaar aan het roer te staan (2012-2013). Daarop maakte hij de overstap naar Hercules, waarmee hij promoveerde van de eerste klasse naar de Topklasse. Ondanks het succes besloot de Utrechtse club afscheid te nemen. Zo volgde een seizoen bij DVS’33, om ook in Ermelo te promoveren naar de Topklasse. Na afloop van het seizoen besloot Veldhuizen echter om te vertrekken, hij kon het niet meer combineren met zijn andere activiteiten.

Nu al aan de slag

Een jaar zonder club volgde, om dit seizoen dus in de eerste klasse bij het ambitieuze Roda’46 aan de slag te gaan. In Leusden zit een kampioenschap er niet in, de club staat halverwege de rit in het rechterrijtje. Behalve aansluiten in de staf zal Veldhuizen tevens scoutingswerk gaan verrichten. Deze taak neemt de trainer direct op zich, zodat hij de technische commissie bij kan staan met het samenstellen van de selectie voor volgend seizoen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD