Volg ons
FC Lienden Danny van den Meiracker

Tweede Divisie

FC Lienden haalt middenvelder bij Achilles’29

FC Lienden haalt middenvelder bij Achilles’29

FC Lienden heeft komend seizoen Jop van Steen onder contract staan. De 32-jarige middenvelder speelde vier seizoenen voor Achilles’29, waarmee hij uitkwam in de Jupiler League. Komend seizoen zal hij in de Tweede Divisie dan ook tegen zijn voormalige club gaan spelen.

Vaste basisklant

De dertiger speelde in de jeugd van Quick 1888, om vervolgens aan de slag te gaan bij RKHVV en Juliana’31. In Malden was hij zeer succesvol met dertien goals, toch keerde hij terug naar RKHVV. Achilles’29 klopte echter aan de deur en zo besloot hij de stap te wagen naar het betaalde voetbal. Dat werd voor hem op persoonlijk vlak een succes, want vier jaar lang was hij een vaste basisklant.

Achtste nieuweling

In totaal speelde Van Steen 137 wedstrijden in de Jupiler League en scoorde elf keer. Ook het afgelopen moeizame seizoen stelde Eric Meijers hem altijd op, maar degradatie kon ook hij niet voorkomen. Zoals nagenoeg de voltallige selectie van Achilles’29 besloot ook Van Steen te vertrekken en hij heeft nu gekozen voor FC Lienden. Voor de ploeg van Hans Kraay junior is hij alweer de achtste nieuweling na Jesse van Baal (FC Utrecht), Jawad Bellahsan (Magreb’90), Tijmen Bos (Candia’66), Nathan Bijl (Hercules), Nick Hak (FC Dordrecht), Loed Keizer (Hercules) en Nick Stienstra (RKHVV).

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie