dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlVerdwenen clubsFC Lienden'FC Lienden geïnteresseerd in Berry Powel'

‘FC Lienden geïnteresseerd in Berry Powel’

Berry Powel staat in de belangstelling van FC Lienden. Dat meldt het AD. De 38-jarige spits traint momenteel mee met Kozakken Boys, maar een terugkeer naar de Werkendammers ligt niet voor de hand, stellen beide partijen.

,,Het is niet mijn insteek om bij Kozakken Boys terug te keren. Ik heb Kees Spaan gevraagd om bij mijn oude club mijn conditie op peil te mogen houden. Trainer Jasper de Muijnck vond het ook geen probleem en ik ben blij om op niveau te kunnen trainen”, zegt Powel. Spaan: ,,Natuurlijk wil ik Berry helpen als hij bij ons aan zijn fitheid wil werken. Voor ons is het geen optie om hem terug te halen. In de eerste plaats financieel niet en toen hij bij ons vertrok was de afstand naar Amersfoort een probleem. Daar is toch niets in veranderd?”

Stoppen is geen optie voor de oud-prof: ,,Voor mij is er wel interesse maar er kwam niets concreets. Het is niet de bedoeling dat ik er nu op 38-jarige leeftijd mee stop. Als ik daarvoor kies is het klaar en ik voetbal nog zo graag. Doelpunten maken blijft het mooiste dat er is.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD