woensdag, 17 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede Divisie“FC Lienden kan er eigenlijk helemaal niets van”

“FC Lienden kan er eigenlijk helemaal niets van”

De acht beloftenteams die dit weekend debuteerden in de Tweede Divisie en Derde Divisie gingen allemaal onderuit. Zo ook Jong Vitesse bij FC Lienden. Ondanks de 2-1-nederlaag had aanvoerder Joris Klein-Holte pittige uitspraken. “Voetballend kan FC Lienden er helemaal niets van.”

Ze kleunen erin met lange ballen

Hij deed zijn betoog voor de camera van FOX Sports. “De eerste helft spelen we slecht. Daarna pakken we het goed op en is het klote dat je een tegengoal krijgt. De wedstrijd was wat we ervan hadden verwacht. Lienden is fysiek sterk, maar voetballend waren we niet minder. Ze kleunen erin met lange ballen. Want voetballend kunnen ze er eigenlijk helemaal niets van. Ze winnen wel, dus dat is zuur. Terwijl ze er echt niets van kunnen.”

Lienden speelt om te winnen, wij om te voetballen

Trainer John Lammers was tegenover Omroep Gelderland vooral kritisch over zijn eigen ploeg. “Ik had er iets meer van verwacht en ik had verwacht dat we verder zouden zijn. Voetbal is alleen meer dan het balletje rond laten gaan. Dat heeft Lienden uitstekend laten zien en dat moet voor ons een dure les zijn. Als je Lienden ziet, dan spelen ze om te winnen. En wij spelen om te voetballen. In de duels zijn we slap. Daarnaast was er amper beweging. Dan verdien je het niet om te winnen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD