woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieFC Lienden en Koninklijke HFC haken aan in subtop

FC Lienden en Koninklijke HFC haken aan in subtop

FC Lienden en Koninklijke HFC hebben goede zaken gedaan vanmiddag. FC Lienden won op eigen veld van HHC, waardoor de Hardenbergers in de stand werden gepasseerd. Koninklijke HFC was veel sterker dan FC Lisse, dat onderin blijft hangen en nog altijd op de eerste zege wacht.

FC Lienden – HHC Hardenberg  3-2
Het duel tussen de subtoppers FC Lienden en HHC Hardenberg eindigde in een overwinning voor de thuisclub. Danny van de Meiracker (foto) was weer eens goud waard voor Lienden en scoorde zijn zevende en achtste treffer van het seizoen. Erik van Eem zette Lienden halverwege de eerste helft op een verdiende voorsprong. Tien minuten voor rust maakte Koos Werkman uit een corner de gelijkmaker, maar vrijwel direct daarna kwam Lienden weer op voorsprong via Van den Meiracker. Na een klein uur spelen bepaalde hij de stand op 3-1, waarna doelman Sander Danes HHC behoedde voor meer tegentreffers. Een als voorzet bedoelde bal van Danny Bouws zorgde nog voor een spannende slotfase, maar Lienden gaf de zege niet meer uit handen.
FC Lisse – Koninklijke HFC 1-3
Koninklijke HFC kende een gemakkelijke middag in Lisse en klom door de derde zege van het seizoen naar de subtop. Het werd in Lisse 1-3. Vanaf de eerste balomwentelingen was HFC de bovenliggende partij en het was wachten op doelpunten. Na een kleine twintig minuten was het voor de eerste keer raak via Roy Castien en nog voor het halve uur maakte Kevin Sterling er uit een counter 0-2 van. Ook na rust ging HFC gewoon door en na een klein uur spelen zette Sterling met zijn tweede van de middag zijn ploeg op 0-3. Pas in de slotminuut kon Lisse via Rowde van der Putten de stand nog iets draaglijker maken.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD