Volg ons
Hans Kraay jr FC Lienden

Tweede Divisie

FC Lienden blijft shoppen en haalt ook middenvelder

FC Lienden blijft shoppen en haalt ook middenvelder

De noodzaak bij FC Lienden om in de Tweede Divisie te blijven is dermate groot dat de derde tussentijdse aanwinst is gepresenteerd. Het gaat ditmaal op een middenvelder: Kars Vierwind. De 24-jarige komt over van FC Oss, waarvoor hij de laatste twee jaar speelde. Tegelijkertijd vertrekken er ook twee spelers uit de Betuwe.

Weinig speelminuten

De middenvelder speelde bij De Graafschap en maakte in 2015 de overstap naar FC Oss. Exact een jaar geleden volgde zijn debuut in de Jupiler League, maar veel minuten zouden er niet volgen. Hij wil bij FC Lienden dan ook weer aan spelen toekomen, om zich zo weer te kunnen opwerken. Of Vierwind zaterdag al in actie kan komen tegen Spakenburg is nog twijfelachtig. Dat is in ieder geval niet het voor Danny van den Meiracker, hij mag niet spelen tegen zijn oude club. Frank Wiafe, overgekomen van Fortuna Sittard, is wel van de partij.

Ook twee vertrekkers

Tegenover het inmiddels drietal nieuwelingen staan ook een aantal vertrekkers. Afgelopen weekend werd het al bekend dat Jordie van der Laan aan de slag gaat bij JVC Cuijk. Er zijn nu nog twee spelers per direct vertrokken bij Lienden. Het gaat om Wesley van Merkestein, die aan de slag gaat bij Germania. Alex van Eem heeft besloten om terug te keren bij SVL.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie