maandag, 15 april 2024
Voetbal247.nlVerdwenen clubsFC LiendenFC Lienden-aanvoerder Broekhof: 'Boven onszelf uitstijgen'

FC Lienden-aanvoerder Broekhof: ‘Boven onszelf uitstijgen’

FC Lienden kende deze zomer de nodige wijzigingen in haar selectie. Het verloor onder meer Tom van de Neut aan Spakenburg, maar speelde daarop in met het contracteren van Emilio Samsey. Aanvoerder Leon Broekhof heeft dan ook het idee dat de Betuwse tweededivisionist er over het algemeen niet minder op is geworden.

,,Emilio vult de plek van Tom uitstekend in. Hij is explosief, sterk in de duels en ook opbouwend goed”, prijst Broekhof zijn nieuwe verdedigingskompaan in De Gelderlander. ,,Ik denk dat we qua niveau wel vergelijkbaar zijn met vorig jaar. De jongens die gekomen zijn, passen prima in dit team. Je moet wel realistisch zijn; als je alle begrotingen van de tweede divisie-clubs naast elkaar legt, vind je FC Lienden ergens onderin terug. Wij moeten er weer voor zorgen dat we boven onszelf uitstijgen. Vorig jaar eindigden wij als zesde. Als we dat weer lukt, doen we het gewoon heel erg goed.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD